Despre noi ACED traduceri

Având sediul în centrul orașului București, ACED este o echipă de traducători profesioniști talentați și înalt calificați, cu competențe IT, care are un singur scop: să îți ofere cea mai bună traducere.

Cu o experiență de peste un deceniu și peste 40 de traducători profesioniști și terminologi pasionați, obiectivul nostru este să le asigurăm clienților posibilitatea de a-și comunica valorile și succesul în toată lumea

Considerăm că singura modalitate de a garanta cea mai bună calitate a traducerilor noastre este să lucrăm îndeaproape cu clienții. Nu se poate contesta faptul că o relație strânsă de colaborare poate contribui la succesul unei sarcini.

Acesta este unul dintre motivele pentru care suntem mereu dornici să aflăm cât mai multe despre clienții noștri și domeniul lor de activitate, păstrând în același timp canalele de comunicare deschise prin actualizări și revizuiri periodice ale proiectelor de traducere.

De asemenea, considerăm că singura modalitate de îmbunătățire a serviciilor noastre este de a asculta feedback-ul clientului

Dacă ești în căutarea unei echipe de traducători profesioniști care să îți ofere rapid traduceri de înaltă calitate în și din peste 25 de limbi, ai venit la locul potrivit.

Avem tot ceea ce este necesar pentru a finaliza în parametri optimi proiectul tău de traducere.

Apelează-ne sau trimite-ne un e-mail și spune-ne cu ce te putem ajuta

ACED te ascultă cu plăcere și suntem bucuroși că îți putem oferi cele mai bune traduceri!