Comunicare perfectă, un deceniu de experiență

Traduceri Specializate | Traduceri Tehnice | Traduceri Autorizate | Traduceri LegalizateProofreading

Traduceri-Bucuresti-ACEDSuntem alături de dumneavoastră în transmiterea valorilor și a succeselor întregii lumi, prin traduceri profesioniste, specializate atât în domeniul dumneavoastră de activitate, cât și în particularitățile clienților și ale partenerilor dumneavoastră.

Asigurăm traducerea și localizarea software a materialelor dumneavoastră în și din peste 25 de limbi: engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, rusă, bulgară, ucraineană, maghiară, macedoneană, croată, cehă, slovacă, slovenă, polonă, suedeză, norvegiană, olandeză, turcă, greacă, portugheză etc. și în combinații diverse ale acestora.

În acest sens, echipa ACED Traduceri formată din peste 40 de traducători profesioniști și terminologi specializați vă stă permanent la dispoziție, asigurând perfecțiunea comunicării mesajului dumneavoastră.

Fiecare traducător și fiecare terminolog din echipa ACED Traduceri este specializat în anumite domenii de activitate și dedicat unor anumiți clienți. Reușim astfel să integrăm perfect elementele esențiale ale unui parteneriat de succes: oamenii, domeniul și locul. Mai mult decât atât, valorificăm și dezvoltăm acest avantaj pe termen lung, asigurându-i consecvența.

La aceasta contribuie perfecta similitudine între mesajul și semantica textului sursă și cele ale textului tradus, la care se adaugă respectarea identității formatului textului sursă, a schemelor și a diagramelor incluse, precum și a fotografiilor și imaginilor prezentate.

Suntem convinși că veți regăsi în echipa noastră traducătorul perfect pentru domeniul dumneavoastră de activitate și materialul pe care doriți să îl traduceți și să îl localizați.

Paleta extinsă a domeniilor de expertiză în traduceri specializate și localizare software include proiecte de anvergură de: traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri economice, traduceri auto, traduceri IT etc.

Livrare gratuită la sediul clientului

Pentru confortul dumneavoastră, livrarea materialelor la sediul/depozitul dumneavoastră este efectuată în cel mai scurt timp, fără perceperea unor taxe suplimentare.

Dezvoltăm astfel o relație de colaborare îndelungată, într-o continuă perfecționare, adaptându-ne permanent la cerințele dumneavoastră și la schimbările acestora.

Traduceri Specializate | Traduceri Tehnice | Traduceri Autorizate | Traduceri LegalizateProofreading